Alapok összetétele, jellemzői
-

Alapok összetétele, jellemzői

Alábbiakban a nálunk kapható alapokról néhány adat:

Összetétel:
1. Növényi Glicerin (min. 99,94% tisztaságú) USP EP EUR 8 - Műbizonylat
2. Propilen Glicol (min. 99,94% tisztaságú) 
USP EP EUR 8 - Műbizonylat
3
. Nikotin USP, EP EUR 7 (csak nikotinos alapok esetében tartalmaz 0,3%-10% arányban) - Műbizonylat

Glicerin/Propilén Glikol arányok:
Füstbajnok: 7:3
Egyensúly: 1:1
Ízbajnok: 3:7
Glicerin: 1:0
PG: 0:1

Tárolás: 20 °C alatt, száraz, napfénytől védett helyen.

Keverési segédlet

Amennyiben nem talál receptet a leírásban, sajnos mi sem tudunk segíteni a pontos arányokkal. Érdemes 5ml alappal és 2%-al indítani. Majd kóstolás után 0.5%-okkal emelni addig, amíg nem elég.
A saját márkás aromákhoz fent megtalálja a receptet. Százalékban megadva. A bekeverésnél ezt használhatja. Segítség képpek néhány példa:

  • A recept 4-6% és 10ml utántöltőhöt szeretnék, akkor normál ízhez 0.4ml aroma és 9,6ml alap. Extra ízhez 0.6ml aroma és 9.4ml alap.
  • A recept 2-3% és 200ml utántöltőhöt szeretnék, akkor normál ízhez 4ml aroma és 196ml alap. Extra ízhez 6ml aroma és 194ml alap.

A készre kevert utántöltő használati élménye (ide értve az íz és füst hatást) nagyban függ a készüléktől (azon beállított teljesítménytől pl.) és a kazántól is (kazánbelső típusa, vagy a tekeréshez használt huzal és folyadék vezető anyag pl.). Tehát a legjobb aroma arányhoz érdemes kísérletezni, mondhatni személyre szabni a szettünkhöz a lehető legjobb élmény érdekében.

Felelősségvállalás

Ha nem találod megfelelőnek a termék minőségét, kérlek jelezd egy emailben és segítünk, vagy elkezdjük a garanciális ügyintézést. Érdemes kis mennyiségben tesztelni a kívánt aromát és annak receptjét, mert a teljes alap bekeverésekor már sok esetben nem lehetséges a javítás. Nem vállalunk viszont felelősséget a nem megfelelő módon felhasznált keverésekre, nem térítjük meg a kárt, ami ebből következik, ide értve pl. az elhasznált aromát, vagy meghibásodott kazánt / porlasztót.