TPA aroma 15ml

-

TPA aroma 15ml

TPA aroma 15ml
Fogyasztói ár: 1,355 Ft
2 vélemény

Lehetséges választások

* TPA aroma:

* Kiszerelés:
Db:
Kosárba

USA-ban gyártott aromák.

Eredeti, gyári csomagolt termék 15ml-es üveg kiszerelésben (nem cseppentőbetétes).

Észrevétel: saját mérés alapján kb. 14ml-t tartalmaz egy üvegcse. Jeleztük a hibát a gyártónak. Elnézést kérünk.

Készletinformáció: minden ízből néhány, korlátozott darabszám.

Figyelem! Nem minden termék alkalmas önmagában, vannak, melyek csak a keverés további javítására szolgálnak (Pl. Smooth, Sour, Sweetener).

http://shop.perfumersapprentice.com/

Keverési segédlet

Amennyiben nem talál receptet a leírásban, sajnos mi sem tudunk segíteni a pontos arányokkal. Érdemes 5ml alappal és 2%-al indítani. Majd kóstolás után 0.5%-okkal emelni addig, amíg nem elég.
A saját márkás aromákhoz fent megtalálja a receptet. Százalékban megadva. A bekeverésnél ezt használhatja. Segítség képpek néhány példa:

  • A recept 4-6% és 10ml utántöltőhöt szeretnék, akkor normál ízhez 0.4ml aroma és 9,6ml alap. Extra ízhez 0.6ml aroma és 9.4ml alap.
  • A recept 2-3% és 200ml utántöltőhöt szeretnék, akkor normál ízhez 4ml aroma és 196ml alap. Extra ízhez 6ml aroma és 194ml alap.

A készre kevert utántöltő használati élménye (ide értve az íz és füst hatást) nagyban függ a készüléktől (azon beállított teljesítménytől pl.) és a kazántól is (kazánbelső típusa, vagy a tekeréshez használt huzal és folyadék vezető anyag pl.). Tehát a legjobb aroma arányhoz érdemes kísérletezni, mondhatni személyre szabni a szettünkhöz a lehető legjobb élmény érdekében.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Címkék: tpa, aroma, eredeti